HVEM ER VI

Internett er kommet for å bli – vi er klare til å hjelpe deg med å oppdage mulighetene.

Vi er et produksjonsbyrå med fokus på design og digitale løsninger. Gjennom målrettet arbeid, utvikler vi digitale publiseringsløsninger og markedsverktøy. Med sentrale lokaler midt i Oslo er det enkelt å komme innom for en uformell prat. Vi liker besøk!

Kontakt Media Digital
HVEM ER VÅRE KUNDER

Våre kunder er i hovedsak B2B-rettet, og veldig opptatt av det de driver med innen sin bransje. Siden vi også er veldig opptatt av det vi driver med, får vi til et bra samarbeid om hvilke løsninger som passer best for den aktuelle bransjen.

Vi er svært fornøyde med å bruke Media Digital AS som vår partner på digitale tjenester og innholdsproduksjon. Jobbene de gjør for oss leveres til rett tid og til avtalt pris.
Vi er svært fornøyde med vårt samarbeid med Media Digital AS. Gjennom sin brede kompetanse vet selskapet hvordan de kan løfte sine kunders digitale produkter ytterligere. I tillegg har Media Digital både stor innsikt i reiselivsnæringen samt lang erfaring med innholdsproduksjon, noe som kommer tydelig til uttrykk i de tjenestene vi kjøper fra dem. Dette gjør Media Digital til en perfekt partner for oss.
Erlend Ellingsen, Kommunikasjonsdirektør - First Hotels
NOEN SPENNENDE INDUSTRIER
FAGPRESSEN
FISKERINÆRINGEN
INDUSTRI
NOEN SPENNENDE PROSJEKTER
PALMER
GLUTENFRI
FIRST HOTELS
SCHIVE
LEDERNYTT
ANDRE SPENNENDE OMRÅDER
BRANSJEPORTALER
MAGASINER
ANNONSERING
ABONNEMENT SYSTEMER