Project Description

First Hotels ønsket å kunne informere sine gjester om hva som skjer i de ulike byene hvor hotellet er representert. I samarbeid med hotell-eier Flying Elephant utarbeidet vi design, konsept og innhold for First Magazine. Magasinet er tilgjengelig på alle First hoteller i Norge og Sverige, ulike destinasjoner i København samt distribuert digitalt til 260 000 lojalitetsmedlemmer.

INNHOLDSPRODUKSJON

Gjennom vårt nettverk av erfarne reisejournalister, produserer vi innhold til magasinets 2 årlige utgaver. Innholdet i First Magazine skal gi gjestene lokale tips om mat og drikke, kultur, shopping og velvære. Ettersom gjestene til First Hotels ofte reiser i forbindelse med jobb, inkluderer magasinet informasjon om de ulike hotellene, samt reportasjer fra de ulike byene.

DESIGN – PRINT OG DIGITAL

Det var viktig at magasinet hadde et design som reflekterte hotells look & feel. Vårt design team var raskt på oppgaven og produserte et forslag som First var fornøyd med. I tillegg til å produsere 2 utgaver i året på papir, digitaliserer vi utgaven slik at magasinet kan distribueres til alle lojalitetsmedlemmene per e-post.

ANNONSESALG

Med erfarne annonseselgere, bistår vi med salg av annonser i begge utgavene. Med tilgang til kreative ressurser, har vi muligheten å tilby kunden ulike type annonseløsninger i tillegg til standard annonseformater.