DEL DIN HISTORIE

Effektive løsninger. Digital distribusjon.

LES MER

TILPASSET DINE BEHOV

Riktige elementer. Riktige kunder.

LES MER

NETTSIDER

Brukervennlighet og responsivt design er nøkkelordene for din nye nettside. Vi jobber med mange ulike bransjer, og vet at brukerflyten kan være forskjellig fra en bransje til en annen. Vi hjelper deg med nettsider som er optimale for å konvertere potensielle kunder. Vi tilbyr også hosting og administrasjon, slik at du alltid har en oppdatert «utstillingsvindu» på nett.

Mangler du innhold i form av tekst, bilder eller funksjon, ta kontakt med oss for en uformell prat om hvordan du kan få riktig synlighet på nett.

 

Ring oss på 21 62 78 00

Kontakt Oss
“Open Source” uten lisensavgifter

Media Digital leverer i hovedsak nettløsninger basert på åpne kildekoder som WordPress og Joomla. Dette gjør at våre små og mellomstore kunder ikke blir overrasket over store lisensavgifter.

Har du som kunde større behov og krav til nettsidene eller intranett kan vi levere skreddersydde prosjekter. Sammen med deg kartlegger vi hvordan du kan få et rammeverk som gir dine brukere en optimal opplevelse, og en nettside som konverterer potensielle kunder.

La oss ta en prat

GJØR DEG SYNLIG PÅ NETT

SEO

Når man jobber med SEO optimaliserer man en nettside med mål om å bli mer synlig i søkemotorer. Hva er dine viktigeste søkeord? Uavhengig av hvilke produkter og tjenester du ønsker å synliggjøre på nett, er god synlighet på Google viktig. Vi hjelper deg slik at dine kunder og ikke minst potensielle kunder finner deg.

E-Commerce

Mange handler i dag på nett – som privatpersoner. Disse vanene tar man med seg inn i arbeidslivet. Det er derfor viktig å ha en nettside som kan håndtere brukere som ønsker å gjøre direkte kjøp. Om du kun ønsker å begynne tilretteleggelsen for netthandel, eller ønsker full implementering, finner vi en løsning tilpasset ditt behov.

Bilder

Gode bilder på nettsiden er viktig for den totale brukeropplevelsen. Viser du fram dine produkter på en god måte? Vi kan hjelpe deg med å ta profesjonelle bilder som kan brukes både på nettsiden, i annonser og annet markedsmateriell. Bruk av profesjonelle bilder av de ansatte gir også nettsiden din et personlig preg.

Responsivt Design

Gode nettsteder er viktig for kundeopplevelsen. I dag bruker vi ulike enheter i vårt søk etter informasjon på nett. Tradisjonelle «pc»-nettsider holder derfor ikke lenger. Vi bygger dine nettsider slik at de tilpasses både mobil, lesebrett og pc – en responsiv nettside. På denne måten finner kunden deg uansett hvilken enhet de bruker.

DEL DIN HISTORIE MED VERDEN

Content Marketing

Et ord man hører mye er Content Marketing, eller innholdsmarkedsføring. For å skape synlighet mot potensielle kunder trenger man relevant innhold tilpasset sin målgruppe. Gjennom vårt nettverk av dyktige bransje-journalister, kan vi lage historier du kan publisere i flere ulike kanaler; nettsider, markedsmateriell, sosiale medier, digitale bilag. Gi ditt publikum nyttig informasjon om dine produkter og tjenester.

Digitalisering

Raskt og enkelt får vi dine kataloger, magasiner og annet markedsmateriell inn i en digital hverdag. Gi dine brukere en enda bedre synlighet av hva din bedrift driver med. Integrer digitale utgaver på nettsiden, øk muligheten for effektiv distribuering, og engasjer leseren med interaktivt innhold. Integrer alle dine kontaktflater slik at du når brukeren på kryss av plattformer.

Media Monkey

Har du en effektiv kommunikasjon med dine eksisterende-, og potensielle kunder? E-mail markedsføring er en rask og effektiv måte å nå ut til ditt marked på. Hold orden på all informasjonen knyttet til en e-post. Vi hjelper deg med å sette opp enkle maler til nyhetsbrevene, opprette ryddige lister og følge med på statistikken. Med alt samlet på et sted får du full oversikt over dine kampanjer.

 

ER DU I FISKERINÆRINGEN?

Se hvordan vi tilpasser nettsidene til dine kunder.

Les mer her

TILPASSET DINE BEHOV

Support

Når nettsidene er lansert følger vi deg opp gjennom vedlikehold av din plattform, og installerte plugins. Dette sørger for en kontinuerlig oppdatering av nettsiden, og at alt fungerer optimalt.

SEO

Ved oppsett av nettsider sørger vi for at de tekniske rammene for søkemotoroptimalisering er på plass. Vi kan også utføre vurderinger av nettsiden og jobbe kontinuerlig med å skape målrettet besøk. Basert på analyser kommer vi med forslag på hvordan din bedrift kan kommunisere bedre og mer effektivt på nett.

Nettbutikk

Har du et varelager med varer og tjenester? Hvorfor ikke gjøre de enda mer tilgjengelig for potensielle kunder. Sammen med deg setter vi opp en brukervennlig nettbutikk som presenterer dine produkter på en effektiv måte. Vi hjelper deg også med integrering av betalingsløsninger som passer dine regnskapsprosesser.

Google analytics

Når du har fått din nye nettside på plass, er det viktig å få innsikt i hvordan brukeratferden er. Hvilke kanaler påvirker dine kunder, hvordan konverterer du potensielle kunder til faktiske kunder? Med utgangspunkt i Google Analytics setter vi opp et rapporteringssystem for deg, og hjelper deg med analysen av dataen. Slik kan vi komme med anbefalinger til forbedringer av nettsiden.

Hosting

Vi kan levere hosting tjenester som sørger for at bedriftens hjemmeside ligger på trygge servere. Trenger du nytt domene? Vi hjelper deg med domener, drifter serverne og sørger for programvareoppdateringer og sikkerhetskopiering.

Responsivt design

Vi bruker mobilen aktivt på nett mer enn noen gang, noe Google også setter økt fokus på. Skal din nettside få optimal synlighet mot brukeren, må den være tilpasset ulike enheter. Vi sørger for at din nettside ser bra ut på alle enheter gjennom et responsivt design.

Nyhetsbrev

Bruker du nyhetsbrev som en aktiv kommunikasjonskanal? Utnytt mulighetene som finnes gjennom e-post kampanjer. Sammen utformer vi et design som appellerer til din målgruppe, automatiserer prosesser og hjelper til med håndtering av distribusjonslister.

PÅ JAKT ETTER NYE NETTSIDER?

Kontakt oss for en prat om hvilke muligheter som finnes,
og hva vi kan gjøre for deg.

KONTAKT OSS

Våre jobber